Werkwijze

Als expert van je eigen waarneming word je een actieve deelnemer in de verkennende gesprekken, de oefeningen en reflectieopdrachten waarmee we jouw waarden naar de voorkant van je bewustzijn halen.

Mijn werkwijze put uit mijn verschillende achtergronden.

Als logotherapeut ben ik gericht op het ont-dekken van de opdracht(en) die je je stelt. Hoe je vanuit verbinding met jezelf het beste in je naar boven haalt. Vanuit een geïntegreerd verleden ontstaat de vrijheid om ook in spannende situaties vanuit je diepste zijn te functioneren. De herwaardering van je levensverhaal genereert ongekende krachten.

Institut für Logotherapie & Praktische Philosophie, ILOPP 2018 – 2021

Als geaccrediteerd coach begeleid ik mensen bij het vinden van hun eigen weg, binnen en buiten het werk. Mijn focus ligt op persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap; beter kunnen samenleven en -werken, en waardegeoriënteerd leiderschap.

Coaching Academy International, CAI 2012 – 2015

Als organisatie-antropoloog werkzaam in de hoedanigheid van internationaal consultant houd ik mij al tientallen jaren bezig met thema’s als diversiteit en integratie. Respect voor en begrip van de ander veronderstellen naast zelfkennis en zelfacceptatie, ook zelfdistantie.

Vrije Universiteit Amsterdam, VU 1988 – 1991

Als dramadocent heb ik geleerd met verschillende ervarings-gerelateerde werkvormen te werken. Dat betekent dat we naast gesprekken ook aan de slag gaan met opdrachten en oefeningen. Dat kan gedurende het consult zijn of tussen de consulten als ‘huiswerk’. Waar zinvol, maken we gebruik van simulaties/rollenspellen, waarbij ik de rol van de antagonist op me neem.

Akademie voor Ekspressie & Kommunikatie, AVEK 1982 – 1987

Mijn begeleiding richt zich op je referentiepunten en de waarden die je keuzes leiden.